i Hate u BuT i LoVe u...

i Hate u BuT i LoVe u...
i love myself

Wednesday, 24 August 2011

Wednesday, 20 July 2011

HiDuP SeBaGai SeoRaNG SiNGLe...

hahahhahaha...
kenapa ramai x percaya yg now aku dh single...
seriusly mmg best single...
xde org nak kacau idup aku...
ngan sapa aku nak kuar...
nak g mana pon dah xde org nak kongkong aku...
tp now aku dh syok ngan sorg ni...
tp dia cm xpaham2 ag..
cmna nie???
xsampai sebulan ag aku single...
hahahahhaha....
bosan nya idup2 sorg2...
jeles tgok kwn2 dok msg2 n col diaorg nya bf....
aku nak bahagia cm org len gak....
tp knp aku xpenah rasa sumer 2.....
now ex aku still dok msg2 aku...
cmna aku nak lari dr dia...
tlg aku????

Thursday, 30 June 2011

30/06/2011

start malam tarikh keramat nie..
aku col my dear...
dia ckap die otw g tanjung malim...
utk bayar duit kereta..n settle sumer bil..
aku pon ok la..then kami pon msg la..
lepas 2..
lama2 dia ckap dia ada keja..
aku tnya la keja apa??
dia ckp nak lepak ngan kawan2 dia jap..
then die terus senyap..
smpai la aku ckap nak g photoshoot...

die reply msg aku..tp lambat..
"ok..tc taw"
then aku msg dia lagi dah xbalas...
pg tarikh keramat tiba..
bgun ja dr tdo..aku pon cm biasa la..col dia..nak kejutkan dia dr bgun tdo..utk g keja..
tp xde org pick...
pg nie mmg xmcm biasa..
slalu dia pickup col aku..then mandi n siap2..
lepas kami akan msg smpai la masing2 nak menjalankan aktiviti harian...
1 ari dia ilang...
ak mmg dh agak dia x g keja..
then aku nye spy msg gtaw yg dia kat jempol,n9..ngan seorg pompuan sial...
aku mmg dh antar msg mcm kat dia..
aku col dia ak rasa dh agak2 beribu2 kali...
then ptg nya dia msg aku...
"syg kat na??college ag ke?"
angin nya aku baca msg 2...
then aku terus col die..
n agak nak marah la..
then dia mati kan tepon..
lepas pada 2 dia dh xpickup col n reply msg aku...
aku terus menyumpah die ngan mcm2 ayat kesat..
mlm bawu dia reply msg aku...
aku col die.
mata aku air mata kuar xbehenti..
then dia gtau aku apa yg tjadi sebenarnya...
tibe3 dia msg aku..
then gtaw dia dh xde pe2 ngan pompuan 2..
coz dia masih sygkan aku..

tp sebenarnya aku masih xpercayakan dia...
die dh hancurkan ati aku...
tuhan ja yg taw betapa sakitnya ati aku ni...

Monday, 20 June 2011

jika kau kekasih..

tidak kah terasa beban yg aku pikul menyeksa jiwa ku kekasih...
kenapa kau x pernah merasakan..
dan jikau kau kekasih yg menyanyangi aku..
harus kau mengerti hati ku..
i2 hanya apa yg ku impikan
bilakah kau akan mengerti..

kata hati merayu aku pergi meninggalkan diri mu tp ku xberdaya...
mengapa kasih harus ku alami...
setelah aku korban segala2nya..sanggup ku harungi hidup bsama diri mu..
meninggalkan semua yg ku cintai...

jika kau kekasih senangkan lah hidup ku..
jgn biar aku begini..
hidup ku dlm kerunsingan kasih..
jika kau kekasih yg menyanyangi aku..
harus kau mengerti hati ku...
i2 hanya apa yg ku impikan..
bilakah kau akan mengerti....

Sunday, 19 June 2011

mungkin diriku harus pergi.selamanya...dari mu..
atau kah harus mengakhiri cinta ini kepada mu..
kini cintaku telah kau bagi...
x sanggup ku hadapi semua ini..
aku x biasa bila tiada kau di sisi ku..
aku x biasa bila x mendengar suara mu...
aku x biasa bila tiada kau memeluk diri ku..
aku x biasa bila ku tidur tanpa belaian mu..

aku x biasa..
aku x biasa...

ku cuba utk terus berlalu..
dari hati mu...
namun x biasa..
bayangan itu...
selalu menganggu dalam tidur ku...
ku menangis...

Wednesday, 18 May 2011

dunia bawu sebagai seorg siswi....
hahahhahaha....
mmg kelakar...
dh lama aku tgalkan zaman persekolahan...
now aku back sebagai seorg student...
kena wat asgment...
kena masuk kelas....

Sunday, 8 May 2011

harus bagaimana lagi...
dan terus begini..
dgrkan aku..lihat ke mata ku...
cukup sudah kau menghukum..
salah ku tetap salah ku....
benarkan ku berbicara...
agar bisa pulih semua....

namun harus smpai bila...kau kan diam seribu bahasa....
maafkan lah ku bisa idup tanpa kamu...
fahamilah ku xmampu terus tanpa kamu....
bagaimana ku nanti bila tiada menganti..
yg ku ada hanya kamu saja...

saat mata tpejam..
hanya lah kau ku tbayang..
menghapus sumer segala rasa di jiwa ku..
saat mata terbuka..
kamu lah yg pertama..
xmampu aku bayangkan idup tanpa diri mu.....

aku mmg bsalah...
selalu saja mengabaikan mu..
dan tp dah ku sedari...
segala perit kau lalui....
ku terlupa kau terluka....

dan mmg slalu aku bersalah....
slalu saja mengabaikan mu...meninggalkan mu....
dan tetapi i2lah....
aku sedari segala perit yg kau lalui kerna diri ku...
yg terus hanyut....

maafkan lah ku xbisa idup tanpa kamu.....
bagaimana ku nanti...bila tiada menganti....
yg ku ada hanya kamu saja.............

bagaimana ku nanti..
bila kau x disisi...
yg ku ada hanya kamu saja..........